Usluge

Dekoracija interijera (od 85,00kn/m2)
Kako postići najbolju verziju svog doma? Kako znati što kupiti za novi dom ili za preuređenje istog? Olakšaj si život, ne troši svoje dragocjeno vrijeme na traženje po dućanima kakvu lampu, tepih ili krevet trebaš – ovo je jednostavna usluga u kojoj možeš dobiti sve u jednom dokumentu, kao prvo upoznavanje, slušanje tvoje želje i potrebe pa onda izrada tlocrta prostorije, jednostavni 3d prikaz (da vidiš kako stoje stvari u prostoru), preporuka inspirativnih slika i izrada liste za kupnju, u kojoj su svih detalja za svaki element koji treba kupiti, od kada za wc do žarulja za podnu lampu.

Organizacija prostora + 3D (od 45,00kn)
Razvoj projekta organizacije prostora idealan je kada je u pitanju dobivanje najboljih rješenja za naš dom, bolju upotrebu prostora i koherentniju distribuciju.

Savjetovanje (250,00kn – 400,00kn)
Riješite one sitne detalje kod kuće koji vam ne uživate 100% u njoj. Misliš na taj mali kutak u kojem se uvijek akumuliraju stvari? Ili taj zid koji je prazan ali nekako ti se čini da nešto tu fali? Bavimo se kućom, tražimo održiva rješenja, često slušajući objektivan i profesionalan glas koji može vidjeti i predvidjeti situacije i promjene, a time ćete uštedjeti novac i vrijeme.

DIY
Najčešće se služim takvim projektima, kada je u pitanju originalni ili osobniji izgled jedne prostorije. Takvi projekti imaju svoju umjetničku konotaciju jer radim stvari koji se ne mogu naći na tržištu, također je resurs koji koristim kada želimo iskoristiti stvari koji su već u prostoriji kao komad namještaj, dekoracije i slično, jednostavno im dajemo osvježenje i drugu priliku.

Kolaž sa inspirativnim slikama i elementima (od 300,00kn)
Pogodna kombinacija materijala, boja, tekstura. Znači odabir pločice za zid i pod, kuhinjske fronte, radne ploče, ručke, boja, zidnih tapeta, polica, dekoracija, tekstila i slično.

Lista kupnja (od 450,00kn)
Personalizirani popis za kupnju svih elemenata sa slikama, internetskim vezama, šiframa proizvoda i svi detalji potrebni kako bi vam olakšali realizaciju projekta.

Umjetničko oslikavanje zida (od 150,00kn/m2)
Dodaj u svoju svakodnevnu prostoriju zid u jedinstvenom stilu, ručno oslikan i vrlo originalan.

Usluga majstora, koordiniranje, nadgledavanje poslova (od 70kn/m2)

Dekoracija “ready to go!” (400,00kn po sobu)
Imaš li sobu koja je “bijelo platno”, ne znaš odakle početi? I brzo ti treba rješenje? Ovdje ti nudim gotov dizajn, gdje ćeš moći izabrati primjer sobe koja ti se najviše sviđa, a prema budžetu koji ti odgovara. Dobit ćeš cijeli plan kako je stvoriti. Cilj je da što jednostavnije dođeš do gotovu sobe. U paketu ti je kombinacija boja, materijala i sve zamišljeno da bude što više funkcionalno, jednostavno i lijepo. Svaki dizajn ima mogućnosti prilagođavanja prema veličini sobe. Također ako ti je potrebno možeš uključiti rad majstora koji će do zadnjeg detalja srediti sobu.

A %d blogueros les gusta esto: