Moji klijenti

@SuzanaĐipalo

Uselila sam u novi stan prije tri godine. Stan kojem sam se toliko radovala, toliko iščekivanja za koji sam imala bezbroj ideja za uređivanje. Nedugo nakon useljenja ostala mi je hrpa neraspoređenih stvari, posao i obiteljske obaveze zbog kojih više nisam imala vremena za dovršenje stana. Nikol je spasila stvar. Saslušala je moje želje, nadodala mnoštvo novih ideja, objedinila sve u smislenu cjelinu i odjednom su njezine skice postale stvarnost, a moj stan ubrzo puno ljepše mjesto za život. Predivno je kombinirala nacrtane zidove (zahvaljujem i Anne Marie na posebno predivnom radu), sa obiteljskim fotografijama, malim dodatcima poput jastuka, košara, starih stvarima koje volimo… Posebno mi se dojmila njezina organizacija dječje sobe zahvaljujući kojoj je polovica rasprava sa kćerkom nestala, njezine knjige sada stoje posložene u folderima, sve uvijek izgleda uredno i lijepo.  Što reći? Više mi ne pada na pamet sama uređivati bilo koji prostor. Nekad sam na posao dizajner unutarnjeg interijera gledala kao na nepotrebni luksuz, a sada vidim da je to neprocjenjiva pomoć na putu do ljepšeg, udobnijeg, praktičnijeg doma. Uvjerila sam i svoje prijatelje u to i svi su mi zahvalni na tome.

@TomoŠkare

Prezadovoljan sam uslugom Nicole Decor prilikom uređenja stana.

@AntonelaKrstanovic

Sve pohvale, jako stručna, strpljiva, ugodna i komunikativna osoba… zna prepoznati želje svojih klijenata i dodatno ih začiniti svojim organizacijskim i kreativnim idejama. Firma Plastering d.o.o. 

@ClaudiaMilicevic

Najljepša hvala, Nicole, koja se organizirali i uredili moj dom tako lijepo i profesionalno da samo hvala nije dovoljno. Toplo preporučujem njezine usluge i njen rad.  

@off_supetar

Rad na cijelom projektu promoviranje apartmane za sezonu.  

@nevenkaz

Velika promjena koja samo bijela boja zna raditi.  

@obiteljboko

Projekt za obiteljsko kino.   A %d blogueros les gusta esto: